خواص سير ۳: كلسترول را كاهش مي دهد
همه ميدانيم كه پيروي از يك رژيم مملو از كلسترول ما را در معرض خطر كلسترول بالا قرار ميدهد. سطح كلسترول بالا يكي از محركهاي اصلي ايجاد بيماريهاي قلبي است. يكي از راههاي كاهش سطح كلسترول مصرف سير است. گفته ميشود مصرف روزانهي مكمل سير كلسترول كل و كلسترول الديال را تا ۱۵٪ كاهش ميدهد. سير تنها كلسترول الديال (بد) را كاهش ميدهد و بر سطح كلسترول اچديال (خوب) تاثيري ندارد.
پس مصرف سير مقدر كلسترول خون را پائين مي آورد . يعني مقدار LDH را كاهش مي دهد. مقدار مصرف آن براي اين منظور ۳۰ گرم در روز است . جالب است كه با مصرف سير در چند ماه اول مقدر كلسترول ممكن است بالا رود و اين بدين علت است كه كلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون مي شود كه از آنجا دفع گردد بعد از اينكه كلسترول بحالت نرمال رسيد بايد براي نگهداري آن روزي نصف سير خام مصرف كرد .
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/10 ساعت: ۱۵ توسط:onionandgarlic :
خواص دارويي پياز:
پياز از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است و داراي خواص بسياري است.
پيازادرارآوري قوي است و خام و پخته آن هر دو اين اثر را دارند.
پيازمنبع مهمياز فلاونوئيد و فنول هستند كه مطالعات نشاندادهاند كه از سرطان و بيماري قلبي ـ عروقي جلوگيري ميكند.
براي رفع گاز معده از تنطور پياز ميتوان استفاده كرد. مقادر مصرف آن ۱۰تا ۱۵قطره است كه بايد در آب حل كرده و مصرف نمود.
براي رفع دردهاي عصبي شربت پياز بهترين دارو است شربت پياز به اين صورت تهيه ميشود: ۱۰۰ گرم پياز خام را با ۴۰۰ گرم آب مخلوط كرده و بپزيد تا له شود سپس ۴۰۰ گرم قند روي آن بريزيد و بگذاريد كه جوش بزند تا قند حل شود سپس آن را صاف كنيد و در يخچال قرار دهيد.
همانطور كه گفته شد پياز داراي انسولين گياهي است و استفاده از آن قند خون را پائين ميآورد. بيماران مبتلا به مرض قند بايد حتماً هر روزه از آن استفاده كنيد.
اگر پياز را له كنيد و در زير شكم شخصي كه مبتلا به احتباس ادراري است قرار دهيد ادرار را باز ميكند.
پيازنيم پز براي سوختگيها نيز مؤثر است.
پيازخام محرك قلب است.
پيازباكتريكش است.
پيازتقويتكننده و نرمكننده سينه است. براي اين منظور پياز را آب پز كرده و بخوريد.
پيازسنگ كليه را خرد ميكند.
پيازپخته ملين است.
براي رفع خارش چشم چند قطره آب پياز را در چشم بچكانيد.
براي درمان سنگيني گوش آب پياز را در گوش بچكانيد.
ماسك پياز روي صورت خون را بهطرف صورت ميكشاند و رنگ صورت را درخشان ميكند.
پيازلثهها را محكم ميكند.
پيازكلسيم دارد دندانها و استخوانها را تقويت ميكند و از نرمي استخوان جلوگيري ميكند.
پيازمعالج عفونتهاي مجاري تنفسي از قبيل ورم گلو، برنشيت، گريپ و آسم ميباشد.
براي رفع سموم بدن پياز توصيه ميشود.
براي درمان اسهال از پوست پياز استفاده كنيد بدين صورت كه پوست پياز را بشوئيد و در مقداري آب به مدت ده دقيقه بجوشانيد، سپس آن را در داخل دستمالي ريخته و فشار دهيد تا شيره آن گرفته شود. بعدا اين شيره را با شكر شيرين كنيد و روزي چند فنجان از آن را بشوئيد تا اسهال كاملاً از بين برود.
اگر پشه يا زنبور شما را گزيد فوراً يك پياز را بريده و روي محل گزيدگي بگذاريد درد و خارش فوراً ساكت ميشود.
پيازترشي را براي از بين بردن يرقان و تقويت معده و روده و زياد شدن اشتها مصرف ميكنند.
تخم پياز گرم و خشك است و براي ازدياد نيروي جنسي مصرف ميشود.
اگز از تخم پياز پمادي درست كنيد و روي سر ببنديد از ريختن مو جلوگيري ميكند.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۷ توسط:onionandgarlic :
پودر پياز خشك شده است، پياز زميني است كه به طور معمول به عنوان چاشني استفاده مي شود. اين يك عنصر رايج در نمك و مخلوط ادويه اي است، از قبيل چاشني بو مونده. بعضي از انواع با استفاده از پياز خامه اي تهيه مي شود. پياز هاي چرب، زرد و قرمز مي توانند استفاده شوند. پودر پياز يك محصول غذاي آماده تجاري است كه داراي چندين نوع آشپزي است. پودر پياز نيز مي تواند خانگي باشد.
پودر پياز ممكن است به عنوان يك غذاي حاوي غذاهاي مختلف مانند پاستا، پيتزا و مرغ كبابي استفاده شود. اين ماده همچنين يك عنصر اصلي inbeau monde seasoning است. همچنين گاهي اوقات به عنوان گوشت مرطوب استفاده مي شود. پودر يونان نيز جزء برخي از غذاهايي است كه از نظر تجاري مانند سس ها، سوپ ها و سس سالاد استفاده مي شود.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
سوسيس اگر با مواد مرغوب و استاندارد تهيه شود ، ميتواند منبعي از پروتئين و ديگر مواد مفيد باشد. اگر در خانه كودك تان پودر پياز عاشق سوسيس و كالباس است، يا خودتان از طرفداران اين فرآوردههاي گوشتي هستيد، اما به دليل مسائل بهداشتي و عدم اعتماد به محصولات كارخانهاي از خوردنشان صرف نظر ميكنيد، پيشنهاد ميدهيم سوسيس خانگي درست كنيد. پودر پياز با طرز تهيه سوسيس خانگي با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه سوسيس خانگي
۶۰۰ گرم گوشت قرمز و سفيد
۳ حبه سير
يكدوم پيمانه سويا چرخكرده
۱ عدد تخم مرغ
۸۰ گرم آرد
پودر پياز
۱۰۰ گرم آب سرد
۱۵ گرم پودر آب پنير
۲ قطره اسانس دود
ادويههاي لازم براي تهيه سوسيس خانگي
۱۵ گرم شير خشك
پودر سير و پودر پياز از هر كدام يك قاشق چايخوري
پودر پياز
فلفل سفيد و فلفل قرمز از هر كدام يكدوم قاشق چايخوري
پودر هل، ميخك و جوز هندي از هر كدام يكدوم قاشق چايخوري
آويشن، پودر خردل و زردچوبه از هر كدام يكدوم قاشق چايخوري
دارچين، پاپريكا و تخم گشنيز پودر شده از هر كدام يكچهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه سوسيس خانگي
اگر از گوشت تازه استفاده ميكنيد، گوشت را داخل فريزر قرار دهيد تا منجمد شود سپس به قطعات كوچك خرد كنيد.
گوشت، پودر سويا، شيرخشك، آرد، آب، پودر آب پنير، اسانس دود، تخم مرغ، روغن و سير را داخل مخلوطكن بريزيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
پودر پياز
همه ادويهها را با هم مخلوط كنيد، سپس آنها را الك كرده تا كاملا نرم شوند. ادويهها را هم به مواد داخل مخلوطكن اضافه كنيد.
مواد را از دستگاه خارج كنيد و روي يك تخته قرار دهيد. به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقيقه ورز دهيد تا منسجم شود.
سوسيسساز چرخ گوشت را نصب كنيد. يك طرف نايلون مخصوص سوسيس را به سري مخصوص نصب كنيد و مواد را داخل چرخگوشت بريزيد.
پودر پياز
مواد كه كاملا پر شد، ميتواند سوسيس را در اندازههاي دلخواه تقسيم كنيد و با نخ مخصوص آشپزي سر و انتهاي هر بخش را به خوبي ببنديد.
حالا سوسيسها را داخل بخارپز قرار دهيد تا بپزند. اگر بخارپز نداريد، آنها را داخل يك سبد فلزي بچينيد و سبد را روي يك قابلمه در حال جوش قرار دهيد. درپوش ظرف را بگذاريد تا بپزد.
بعد از اين كه سوسيسها پختند، صبر كنيد تا خنك شوند سپس دو تا سه ساعت در فريزر قرار دهيد. بعد از اين مدت آنها را به مدت ۲۴ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا استراحت كنند.
سوسيسها آماده مصرف هستند.
نكات طرز تهيه سوسيس خانگي
حتما بگذاريد تا مايه سوسيس خنك شود. سپس داخل نايلون را پر كنيد.
ميتوانيد بنا به ذائقهتان مقدار ادويهها را كم و زياد كنيد و مقداري سبزيجات هم اضافه كنيد.
نايلون سوسيس را ميتوان از لوازم قناديها يا فروشگاههاي لوازم پلاستيكي فروشي تهيه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
پوست سير و پودر پياز به كود مواد مغذي اضافه مي كند:
پودر سير و پياز راه خوبي براي اضافه كردن مواد مغذي به كود است كه مي تواند رشد گياهان تان را سرعت ببخشد.
كاربرد پودر پياز براي رنگ كردن تخم مرغ
از پودر پياز قرمز براي رنگ كردن تخم مرغ استفاده كنيد. همچنين مي توانيد از پوست قرمز يا قهوه اي براي رنگ كردن پارچه و پشم استفاده كنيد.
كاربرد پودر پياز براي رنگ مو:
پودر پياز به مو رنگ زيباي قهوه اي طلايي مي دهد. خيلي راحت پوست پياز را به ظرف آب اضافه كنيد و 30 تا 60 دقيقه بجوشانيد. اجازه دهيد يك شب خنك شود و آب را صاف كرده و روي موي تميز بريزيد. اجازه دهيد 30 دقيقه روي مو بماند ، سپس آب بكشيد.
پودر سير و پودر پياز خارش پوست را كاهش مي دهد:
خاصيت ضد قارچي پوست سير و پياز، باعث تاثير آن ها بر كاهش مشكلات خارش پوست ، مانند خارش پاي ورزشكاران مي شود.
نمي توانيد در حال حاضر از آن ها استفاده كنيد؟ پس آن ها را فريز كنيد ؛ به اين روش كه به راحتي آن ها را داخل پلاستيك يا ظرف فريزر بگذاريد و فريز كنيد تا بعدا از آن ها استفاده كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
سعي كنيد براي طرز تهيه مرغ سوخاري با پودر پياز حتما مرغ تازه تهيه كنيد چون مرغ هاي يخچالي و فريزي كمي به اندازه ي گوشت تازه خوشمزه و لذيذ نميشود و اين غذاي خوشمزه را ميتوانيد با سس گوجه فرنگي تند يا معمولي سرو كنيد و براي تزيين پودر پياز ميتوانيد از نعنا و جعفري تازه و پياز و گوجه فرنگي حلقه شده استفاده كنيد ، اميدوارم از طرز تهيه مرغ سوخاري لذت برده باشيد
مرغ را شسته و تكه تكه كنيد و سينه ي مرغ را جرا كنيد و به مدت 2 ساعت در آب ليمو نمك و فلفل قرار دهيد
د و پودر سوخاري و جو دو سر و نمك فلفل قرمز و فلفل سياه و پودر سير و پودر پياز را مخلوط ميكنيم
خم مرغ و شير را مخلوط ميكنيم
مرغ را در مخلوط پودر ها و پودر پياز ميغلتانيم
سپس در مخلوط شير فرو ميبريم
و مجددا باز در مخلوط پودرها ميغلتانيم
پودر پياز را ميريزيم
اين كار رو براي تمامي تكه هاي مرغ انجام ميدهيم
تكه هاي مرغ را در روغن داغ شده سرخ ميكنيم تا طلايي شود
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
پوست پياز يكي از دورريزهاي آشپزخانه است اما آيا مي دانستيد مي توان از پوست پياز و پودر پياز استفاده هاي جالبي كرد. در اين مقاله با كاربردهاي بي نظير پوست پياز و پودر پياز آشنا خواهيد شد.
مهم ترين كاربردهاي پوست پياز
پوست پياز مواد مغذي بيشتري به سوپ و خورشت اضافه مي كند:
پودر پياز هم همينطور
مي توانيد براي اضافه كردن مواد مغذي بيشتر به سوپ ، خورشت و آب گوشت از پودر پياز و پودر سير استفاده كنيد. بعد از مدتي پوست كاغذي را از غذا خارج كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
طرز تهيه هر 4پودر كاملا يكسان هست و تنها چند نكته خاص در مورد اونها وجود داره.براي تهيه پودر پياز و پودر سيراول 10دقيقه اونها رو با پوست داخل فريزر قرار بديد كه بيشتر گازهاي اشك آور و سميشون خارج بشه بعد هم اونها رو خارج كنيد و پوست بگيريد و خيلي خوب بشوريد.
تا جايي كه براتون امكان پذيره اين مواد رو نازك اسلايس كنيد و روي يه توري قرار بديد و صبر كنيد كامل كامل خشك بشن.
براي تهيه پودر موسير عين پودر سير و پودر پياز هم موسير تازه رو اسلايس كنيد و دقيقا همون كارهاي بالا رو انجام بديد.
وقتي مواد كامل خشك شدن اونها رو داخل سيني فر قرار بديد البته بهتره فر از قبل گرم شده باشه.فر رو روي كمترين حرارت تنظيم كنيد .مواد رو داخل فر بذاريد و 3 تا4 ساعت صبر كنيد تا كامل خشك بشن.
نكته اي كه وجود داره در مورد پودر پاپريكا هست بهتره براي تهيه اين پودر از فلفل قرمز پاپريكا فلفل قرمز شيرين استفاده كنيد اما اگر بهش دسترسي نداريد از فلفل قرمز دلمه اي استفاده كنيد به همون روش اسلايسش كنيد و البته مواد داخلش رو حتما خالي كنيد و مثل روش بالا عمل كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
فر را از پيش در دماي 177 درجه سانتي گراد گرم كنيد. روي يك كاغذ روغني كه در سيني فر گذاشته ايد، لايه نازكي از روغن بماليد تا چرب شود. (مي توانيد اسپري كنيد).
سيب زميني را با چاقوي تيز، ورقه ورقه كنيد. ورقه ها بايد بسيار نازك باشند.
ورقه هاي سيب زميني را به گونه اي روي كاغذ روغني بگذاريد كه لبه هايشان با هم برخورد نكند. دوباره ورقه ها را با اسپري روغن به ميزان كمي اسپري كنيد. حالا شويد خشك، پودر پياز و نمك را روي سيب زميني ها بپاشيد.
اجازه دهيد كه سيب زميني ها حدود 8 تا 10 دقيق در فر بپزند تا رنگشان شروع به طلائي شدن بكند.
حالا به آرامي ورقه ها را برگردانيد و با روغن اسپري كنيد و روي آنها شويد خشك شده، پودر پياز و نمك بپاشيد. اجازه دهيد چيپس ها 5 دقيقه ديگر نيز بپزند. آنها بايد ترد شوند. آنها را در ظرفي كه در زيرش دستمال كاغذي گذاشته ايد بريزيد تا روغن اضافي شان گرفته شود. سپس آنها را سرو كنيد.
اين پودر پياز نوعي ادويه طعم دهنده است، پودر پياز در خوراكيهايي مانند چيپس و پياز يا برخي سسهاي مايونز كاربرد دارد. همچنين
پودر پياز براي آماده سازي پياز داغ براي طبخ آش يا برخي غذاهاي ديگر بسيار مناسب است، پودر پياز يك طعم دهندۀ عالي براي غذا است. پودر پياز با توجه به نوع شكل آن براي دادن طعم نهايي به غذا بسيار مناسب است.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
خشك كردن پياز با مايكروفر
خشك كردن پياز يه موردي كه داره جذب سريع ميكربه. به خاطر اين مثل ميوه و سبزي نميشه تو محيط بذاريش تا كم كم خشك بشه.
من به خاطر اين كه سرعت عمل بالا بره پياز رو نازك حلقه كردم و حدود 6 دقيقه گذاشتم تو ماكروفر تا آبش كشيده بشه.
البته نه در حدي كه پياز ها برشته بشن. بعد از 6 دقيقه كه پياز رو از ماكرو در آوردم. كاملا خشك نشده بود. در واقع رطوبتش كشيده شده بود در عين حال نرم بودن.
بعد هم گذاشتم رو شوفاز تا خشك خشك بشه و بتونم آسيابش كنم.
خشك كردن پياز به روش سنتي
مي تونين پيازها را خيلي خيلي نازك خلالي كنين و رو يه پارچه تميز و در مسير باد و نور خورشيد يا پنكه پهن كنين. هر از چند گاهي با دست زير و رو كنين.
بهتره زير اون پارچه را هم روزنامه زياد پهن كنين كه رطوبت را به خودشون بگير
خشك كردن پياز روي بخاري يا شوفاژ
مي تونين ورق آلومينومي رو بگذاريد رو بخاري يا شوفاژ و حلقه هاي پياز رو روش بچينيد تا خشك بشن.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
توجه كنيد كه هر چه قدر دماي فر پايين تر و مدت خشك شدن بيشتر باشه پودر پياز شما روشن تر و خوشگل تر ميشن!
سعي كنيد از پياز قرمز برا تهيه پودر پياز استفاده نكنيد.
ميتونيد به جاي استفاده از فر مواد رو داخل تابه هم بچينيد با دماي فوق العاده كم و شعله پخش كن حتي ميشه روي سماور هم قرار بديد فقط مدت خشك شدن خيلي زياد ميشه!
از هر يك عدد پياز بزرگ شايد 1 قاشق غذاخوري پودر پياز به دست بياد!
خشك كردن پياز روي بخاري يا شوفاژ
مي تونين ورق آلومينومي رو بگذاريد رو بخاري يا شوفاژ و حلقه هاي پياز رو روش بچينيد تا خشك بشن.
پودر كردن پياز خشك
بعد از خشك كردن پياز اون را با آسياب پودر پياز كرده و در ظرف در بسته و جاي خنك و خشك نگهداري كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :
براي تهيه پودر پياز خانگي، پياز سفيد انتخاب كنين يا حداكثر زرد. اول پياز را خشك و بعد پودر كنيد. پياز خشك را به عنوان ادويه به انواع ماهي،كروتان و … مي زنيم. توي كباب تابه اي و مايه هاي گوشتي كه نميخوايم پياز تازه توش آب بندازه هم ميشه استفاده كرد.
روش خشك كردن پياز و تهيه پودر پياز در منزل
از پودر پياز براي تهيه بعضي از سس ها مثل سس كچاب خونگي، تهيه آرد سوخاري خونگي (مخصوص مرغ و ماهي)، براي طعم دار و مزه دار كردن گوشت ها، بعضي از رولت هاي گوشتي و … هم ميشه استفاده كرد.
من پودر پياز رو تو سوپ ميريزم باعث ميشه لعابدار و خوشمزه بشه و مصرف ديگه هم واسه دمي عدس يا لوبيا پلو با لوبيا چشم بلبلي وقتي داره ميچوشه نزديك اخر كار كه ميخواي دم بذاري بريز داخل پلو معركه ميشه.
پودر پياز خواص زيادي داره واستون
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1397/11/9 ساعت: ۱۶ توسط:onionandgarlic :